O nama

EXPERT ŠPED špedicija je osnovana 1999 god. kao preduzeće koje se prevashodno bavilo uslugama carinjenja robe. Osluškujući potrebe i probleme klijenata i tržista, izrasli smo u modernu i sposobnu logističku kompaniju koja kvalitetom i fleksibilnim rešenjima svojim klijentima nudi besprekornu uslugu i rezanje troškova.

Imamo carinske poslovnice u Beogradu i više gradova Srbije, i širimo se. Preko mreže saradnika i korespodenata pokrivamo sve carinske ispostave u Republici zemlji.

Spisak naših poslovnica sa brojevima telefona možete naći u rubrici LOKACIJE

Svesni smo, da je umesto prethodno, ukratko navedenog, možda trebalo da Vam ovde predstavimo našu viziju, misiju, da smo osnovani u dalekoj praistoriji, prošli kroz vatru i led, i postali to što sada jesmo, kao i ostale velike reči, koje nažalost, najčešće imaju samo deklarativnu (čitaj-ukrasnu) funkciju.

Umesto toga ćemo Vam reći sledeće:
Zaista smo dobri u ovom poslu.

I zato smo prilikom predstavljanju onoga čime se bavimo, nabrojali samo opšte oblasti. Izostavili mnoge da spisak usluga i klijenata ne bi poprimio oblik i veličinu telefonskog imenika, a i tada bi verovatno zaboravili neke, jer smo zaista, već toliko dugo u ovom poslu, da više ni sami ne znamo šta ne znamo, pa Vas u to ime iskreno pozivamo nas pozovete, posetite i testirate.

Ko zna?! Možda nas i iznenadite.

Pozovite nas i uverite se.

Srdačno Vas očekujemo!

EXPERT ŠPED Tim


Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by